UnelmaS assarit - yrittäjän unelma-apulainen

Keskiviikko 21.10.2020 klo 9:40 - Hannele Knaapila


Arvon yrittäjä, miten usein huokailet arkisen kiireen keskellä ”voin kun olisi joku, joka tämän työn tekisi” samalla tietäen, että työntekijän palkkaaminen avuksesi hallinnollisiin tehtäviin tai yksittäiseen projektiin on mahdotonta?

Tulevaisuuden työelämä on nyt valtavassa murroksessa. Vuokratyövoiman käyttö käytännön työtehtävissä on yleistynyt jo vuosia, mutta olemme varmoja, tulevaisuudessa yritykset tulevat ulkoistamaan myös yksittäisiä työtehtäviä oman työntekijän palkkaamisen sijaan. Projektikohtaisen työn tilaaminen ulkopuoliselta toimijalta säästää oman henkilökunnan resursseja, antaa yrittäjille aikaa keskittyä olennaiseen ja saattaa olla todella kustannustehokasta – maksat vain toteutuneesta työstä!

Omassa henkilökunnassa on paljon erinomaisia puolia ja olemme aina työnantajien puolella! Suomi on kuitenkin täynnä yksinyrittäjiä, mikro- ja pk-yrityksiä, joilla ei ole mahdollisuutta palkata jokaiseen tehtävään omaa tekijäänsä. Isoissa yrityksissä taas tehokas toiminta on saattanut ajan kuluessa hautautua monien keskenään keskustelemattomien järjestelmien alle ja tiedon etsiminen tai tehokas työskentely ei enää olekaan kovin tehokasta. Kuulostaako tutulta?
Fakta on, että meistä jokaisella on vuorokaudessa tietty määrä tunteja, joista on työn tekemisen lisäksi hyvä jakaa tunteja myös nukkumiseen ja vapaa-aikaan. Jos tavoitteena on yrityksen toiminnan kasvattaminen, on hyvä muistaa, että yksi ihminen saa aikaan tietyn määrän asioita ja ainakaan yöunista ei kannata ensimmäisenä tinkiä, kun kiire huokailee takaraivossa. Yritystoiminnan ollessa kriisissä yrittäjän yöunien vähentäminen harvoin auttaa asioissa eteenpäin, päinvastoin. 
UnelmaS_2.julkaisu2.jpg

Mitä UnelmaS tekee?

UnelmaS assari on erinomainen apulainen yrityksesi arkeen, kun tarvitset tekijää niissä tehtävissä missä tekijää tarvitaan tai jatkamme siitä mihin on jääty. UnelmaS assaripalveluihin kuuluu mm. tiedonhaku ja kartoitus, raportointi ja analysointi. Etsimme esimerkiksi yrityksellesi sopivat tukimahdollisuudet haastava aikana. Voimme lisäksi järjestellä tarvittaessa asioita ja tehtäviä, jolloin toiminta omassa yrityksessäsi tehostuu.

UnelmaS on todellinen numeroiden kesyttäjä, joka tarvittaessa analysoi koko yritystoimintasi kannattavuuden ja pohtii kanssasi kehityskohteita. Rakastamme numeroita!  Oli yrityksessäsi juuri nyt menossa hyvä tai haastava vaihe, on talouslukujen ääreen tärkeää pysähtyä toisinaan ja kohdata faktat; rakkaudesta lajiinkin perustettu yritys on elinvoimainen vain, jos numerot täsmäävät ja kassavirta on positiivinen. Laadimme sinulle kädenkäänteessä budjetin, tehokkuuslaskennan, investointien kannattavuuslaskelman ja paljon, paljon muuta. Mitä yrityksesi kulloinkin tarvitsee.

UnelmaS ei tule kaiken tietävänä konsulttina kertomaan sinulle, miten yritystoimintaasi tulisi kehittää tai muuttaa, mutta analysoi toimintaa talouden näkökulmasta ja halutessasi pohtii kanssasi erilaisia vaihtoehtoja ja antaa neuvoa miten toimintaa olisi hyvä jatkaa.

UnelmaS kummitäti on yrittäjän sparraaja, joka kuuntelee, auttaa sanoittamaan omia ajatuksia ja rohkaisee, kun kaipaat tukea ihmiseltä, joka ymmärtää yrittäjyyden haasteita. Toisinaan ajatusten sanoittaminen toiselle yrittäjälle voi ratkoa auki omassa mielessä pyöriteltyjä ongelmia.

”UnelmaS voi olla pitkäaikainen yhteistyökumppani tai pikainen projektin suorittaja, mitä yrityksesi milloinkin tarvitsee.”

Korona kurittamassa maailmassa palveluistamme tapahtumapalvelut eivät ehkä ole juuri suurinta huutoa, mutta maailma avautuu vielä, joten laitahan korvan taakse! UnelmaS järjestelee ja organisoi niin yrityksen sisäiset tapahtumat kuin asiakastapahtumatkin. Tarvitset sitten järjestäjää pikkujouluille tai valmiiksi suunnitellun messuosaston, voit ulkoistaa tehtävät meille! Hoidamme kaiken puolestanne toiveidenne mukaisesti ja voitte keskittyä oman tehtävänne suorittamiseen.

Miksi UnelmaS on vastaus toiveisiisi?

Olemme syystä UnelmaS assareita, teemme sen mitä kulloinkin tarvitaan. Tarvittaessa neuvomme eteenpäin ja kuuntelemme ajatuksiasi hyvinä ja haastavinakin hetkinä. Yhteistyö yritysten välillä toteutetaan ehdottomalla luottamuksella ja ammattitaidolla. Sitoudumme jokaiseen tehtävään ja jaamme kanssasi kaiken osaamisemme, että yrityksesi menestyisi.

UnelmaS on luotu rakkaudesta lajiin. Yrittäjyys, erilaiset yritysmuodot ja halu auttaa paketoivat palvelun, joka ei vielä ole kovin tunnettu kotimaassamme. Meillä on kova luottamus siihen, että muuttuvassa maailmassa muutos antaa tilaa uusille mahdollisuuksille ja ideoille, joita ehkä juuri sinä parhaillaan pyörittelet mielessäsi. Oli mielessäsi sitten mikä tahansa työ, joka kaipaa tekijää – ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva kokonaisuus yhdessä.

Avainsanat: assaripalvelut, yrittäjä, yrittäjänapu, tekijä avuksesi kun tarvitaan, mikä on unelmas


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini