Palkatako työntekijä vai ostaa palvelut toiselta yrittäjältä?

Sunnuntai 31.1.2021 klo 17:10 - Hannele Knaapila


Hallinnollisten palveluiden osto

Vuokrattua työvoimaa on käytetty Suomessa jo pitkään, eikä alihankinnalla toiselta yrittäjältä ostetut palvelut myöskään ole meille vieras asia. Hallinnollisten töiden, kuten budjettien analysointi, talouden tehostaminen tai perehdytysoppaiden laatimisen ulkoistaminen toiselle yritykselle on meillä Suomessa kuitenkin vielä melko vierasta.

Olen huomannut työurani aikana, että niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä on paljon tehtäviä, joita arjen kiireissä ei ehditä suorittaa, kun asiakastyöt ajavat ohitse. Esimerkiksi uuden työntekijän perehdytysopas on laadukkaasti toteutettuna jokaisen työtä helpottava väline. Laadukas uuden työntekijän perehdytys tuo myös turvallisuuden tunteen uudelle työntekijälle. Laadimme niin perehdytysoppaat kuin muutkin yrityksen ohjeistukset tai tarvittavat asiakirjat kaiken kokoisille yrityksille.

Yksinyrittäjän UnelmaS sihteeri hoitaa hommat tarvittaessa

Varsinkin aloittavalle yrittäjälle yrittäjyyden monipuolisuus saattaa tulla yllätyksenä. Oli ala mikä tahansa, suoritettavan asiakastyön lisäksi on hallittava monta asiaa ja joskus apu olisi paikallaan.

Mitä jos sinun ei tarvitsisi palkata lisää henkilökuntaa, mutta voisit tarvittaessa tilata luotettavalta yhteistyökumppanilta esimerkiksi yritysneuvontaa talouteen tai hallinnollisiin asioihin liittyen? Tarvitsetko apua tukihakemuksien täyttämiseen? Voisitko ulkoistaa laskutuksen ja keskittyä enemmän asiakastyöhön? Helpottaisiko työskentelyäsi yrityksellesi suunniteltu budjettipohja?

Tilaamalla tarvittavat tehtävät helpotat omaa työmäärääsi, mutta maksat vain sen, mistä on sovittu.

Yrityskumppani

Etäisen alihankintayrityksen sijaan koemme olevamme yrityksen kumppani, joka jakaa kanssasi arjen ilot ja myrskyt. Toteutamme pieniä ja suuria projekteja ja etsimme aina parhaat ratkaisut yhteistyön toteuttamiseen sinun yrityksesi näkökulmasta.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kun voimme olla avuksi. Keskustelemme aina asioista luottamuksella.

Avainsanat: työntekijä, assaripalvelut, yrittäjänapu, ostopalvelut


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini