Toisinaan olisi ihanaa kun olisi talouden kummitäti, joka auttaisi ja neuvoisi ja jolta voisi kysyä luottamuksella mielipidettä yrityksen talouteen ja toimintaan ylipäänsä.

UnelmaS talouden kummitäti ei ole konsultti, joka tulee kertomaan miten asiat pitää tehdä ja piste. Asioita pohditaan yhdessä ja monia näkökulmia huomioiden. Totta kai kummitädiltä saa nimensä mukaisesti neuvoja ja ohjeita, ja niitä saa noudattaa tai olla noudattamatta.

UnelmaS talouden kummitäti auttaa myös silloin jos yrityksesi asiat ja talous on mennyt solmuun, etkä tiedä mistä lähtisit tilannetta purkamaan. Usein miten asioiden ja talouden ongelmakohdissa tarvittaisiin juurikin hyvä haltiatar tyyppinen kummitäti, joka selvittäisi asiat ja auttaisi saamaan tilanteet taas ajantasalle ja joka ymmärtää yritystoimintaa. UnelmaS talouden kummitäti on juuri tätä varten. Ei kannata hävetä sitä, että asiat ovat menneet solmuun syystä tai toisesta, vaan häpeä on ennemminkin siitä ettei pyydä apua. UnelmaS talouden kummitäti käsittelee vaikeitakin asioita luottamuksella ja asiantuntemuksella

UnelmaS talouden kummitäti voi myös tarkistaa puolueettomana tarkastajana jos sinulla on pelko tai epäilys, että onko kirjanpidossasi kaikki kunnossa. Tässäkin tehtävässä UnelmaS talouden kummitäti toimii täydellä luottamuksella ja asiantuntemuksella.

Tilanteiden tai talouden ei tarvitse olla edes vielä ongelmissa, joskus apua tarvitaan ihan vaan muuten omille ajatuksilleen, mutta lähipiiristä ei välttämättä löydy kuuntelijaa ja ymmärtäjää, joka ymmärtäisi yrityksen ja yrittämisen erikoispiirteitä.

Kummitäti kuuntelee

UnelmaS talouden kummitäti voi myös ihan vaan kuunnella yrityshuoliasi ilman, että pyöritellään yrityksesi numeroita. Talouden kummitäti auttaa sinua yrityksesi missä vaiheessa tahansa. Joskus on hyvä ottaa täysin ulkopuolisen ammattilaisen luottamuksellinen näkemys omille suunnitelmille ja ajatuksilleen. Palvelumme on aina ehdottoman luottamuksellista ja temmee aina asiakkaidemme kanssa salassapitosopimuksen. Näin varmistumme puolin ja toisin siitä, että yrityksesi asiat käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja kaikki keskustelut sekä mahdollisen ideariihen ajatuksen jäävät aina meidän ja asiakkaamme välille.

Ihan muutama esimerkki UnelmaS talouden kummitädin tehtävistä:

  • Olet palkkaamasssa ensimmäistä työntekijää ja olisi kiva kun joku olisi siinä kanssasi mukana. UnelmaS talouden kummitäti voi olla prosessin alusta loppuun ikään kuin tukena ja turvana
  • Henkilökuntasi tarvitsee talouskoulutusta, mutta juuri sinun yritksellesi sopivaa koulutusta on kovin vaikea löytää. UnelmaS talouden kummitäti räätälöi juuri teidän yrityksellenne sopivan talouskoulutuksen ja toimii tarvittaessa myös kouluttajana
  • Sinulla on jo valmis koulutus, mutta kouluttaja puuttuu. Tällöinkin UnelmaS talouden kummitäti on apunasi
  • Tarvitsetko yritystoimintaasi luotettavan sparraajan?
  • Onko kirjanpitosi jotenkin solmussa ja et meinaa saada tilitoimistoltasi apua asiaan, etkä osaa kysyä oikeita kysymyksiä. UnelmaS talouden kummitäti auttaa kysymään ne oikeat kysymykset, että saat tilanteen taas ajantasalle
  • UnelmaS talouden kummitäti voi auttaa sinua monessa asiassa. Kerro meille missä tilanteessa / asiassa sinä tarvisit apua. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.