Mikä on UnelmaS assaripalvelu?

UnelmaS assaripalvelu on syntynyt halusta auttaa yrittäjiä heidän arjessaan. Olen työskennellyt yli 10 vuotta yrittäjien ja yrittäjyyden parissa monessa eri roolissa. Sinä aikana olen huomannut ja itsekin yrittäjänänä toimivana, että yrittäjä tarvitsee apua erityisesti yrittäjän joka päiväisessä arjessaan, niissä ns. pienissä mutta sitäkin tärkeimmissä asioissa. Paljon on toki yrittäjälle apua saatavilla, mutta ehkä kuitenkin sellainen kokonaisvaltainen arjen apu vielä sittenkin puuttuu? Tähän palvelun puutteeseen UnelmaS assaripalvelu pyrkii vastaamaan.

Palvelumme ja palveluvalikoima tulee varmasti elämään yrityksen kehityksemme mukana. Siinä tarvitsemme apuanne arvoisat asiakkaamme, että UnelmaS assaripalvelu pystyy palvelemaan mahdollisimman monta yrittäjää ja yritystä yrityksen koosta riippumatta.


Yrittäjän tarina..

UnelmaS assaripalvelun takana häärää Hannele Knaapila. Koulutukseltani olen taloushallinnon merkonomi ja laskentatoimen tradenomi. Lisäksi olen suorittanut Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Tällä hetkellä olen mukana Business Advisor - yritysneuvoja valmennuksessa, josta joulukuussa 2020 saavutan Yritysneuvojan ammattitutkinnon, ja ettei vapaa-ajalla kävisi aika pitkäksi niin suoritan myös parhaillaan oikeustieteen opintoja.

Vartuin Etelä-Pohjanmaan sydämessä peltojen keskellä, ja yrittäjyys on ollut jollain tavalla aina haaveeni ja unelmani vaikka lapsuuden lähipiirissäni ei ollut yrittäjiä. Toinen isoveljeni rakensi talonrakentajaksi valmistuttuaan pikkusiskolleen hienon kaksikerroksisen leikkimökin kotipihaamme 90-luvun alkuvaiheessa. Siellä ei taidettu kovinkaan monta kertaa leikkiä tuon ajan perinteisiä kotileikkejä nukeilla, vaan hienoon leikkimökkiin perustin aina jonkun kaupan kulloisenkin sesongin mukaan. Kesällä oli onki- tai marjakauppa, talvella myin kummisetäni kirjoja kummitädilleni. Kummisetäni puolestaan pääsi ostamaan vaimonsa helmiä tai muita koruja :).

Uskaltaisin todeta, että yrittäjys ja yrittäjyyden parissa toimiminen onkin minun ammatillinen kutsumukseni.


Kaiken takana on yrittäjyys..

Jo siis ihan pikkulikasta lähtien yrittäjyys on ollut tulevaisuuden toive. Haaveeni ja unelmani omasta yrityksestä olivat kuitenkin ajatuksella, että sitten joskus ja ehkä vielä jonain päivänä.. Vielä vuoden 2018 kesän loppupuolellakin, jolloin olin täysin uuden tilanteen edessä työelämässäni, oli minulla ajatus että sitten joskus muutaman vuoden päästä ehkä perustan vihdoin oman yrityksen. Täysin yllättäen ja osin suunnittelematta tammikuussa 2019 olinkin tuore yrittäjä ja haaveeni yrittäjyydestä olikin käynyt täysin toteen.

Toimin yrittäjänä myös Pukinkulman Tilitiimi Oy:ssä, jonka perimmäisenä ajatuksena on olla asiakaslähtöinen tilitoimisto. Pukinkulman Tilitiimin syntytarina kertoo oivallisesti epätavallisen tarinani kohti haaveilemaani yrittäjyyttä.

Erityisenä huomiona todettakoon, että voit olla UnelmaS assaripalveluiden asiakkaana, vaikka et olisi tai tulisi olemaan Pukinkulman Tilitiimin asiakas. Hoidamme asiakassuhteemme aina ammattitaidolla ja kunnioittaen myös oman tilitoimistosi/kirjanpitäjäsi ammattitaitoa.

Monipuolisen kokomukseni pohjalta taloushallinnosta ja yrittäjyydestä olen luonut UnelmaS assaripalvelut, jotka toimivat omana yrityksenään Pukinkulman Tilitiimi Oy:n rinnalla.

Pitkä ja monipolvinen matka on johdattanut minut yrittäjäksi kahteen yritykseen ja se luo yritystoiminnalleni velvollisuuden sitoutuneeseen ja määrätietoiseen kehittämiseen. Tästä velvollisuudesta ja sitoutuneisuudesta pääsevät asiakkaani iloitsemaan.

Hannele Knaapila